Radoha Kefirin Farkı

Radoha Kefirin Farkı

Türkiye’de İlk ve Tek Geleneksel Kefir

Radoha, Türkiye’de geleneksel yöntemlerle üretim yapan tek firmadır. Geleneksel kefir üretiminde kefir danesi dediğimiz daneler kullanılır. Radoha kefirin tadı geleneksel üretim dediğimiz bu yöntemden gelmektedir. Bu nedenle Radoha kefirin tadı piyasada bulunan diğer kefirlerden farklıdır. Geleneksel üretim olarak tanımladığımız Radoha üretim şeklinde, kefir üretimi sırasında kefirin mayalama işlemi ve bekleme süresinde kefire kesinlikle metal teması olmaz. Radoha kefirin Geleneksel yöntemlerle üretilmiş olması, Radoha kefir’ e lezzetinden doğallığına, orijinalliğinden faydalarına kadar birçok özellik katar. Sağlıklı bir yaşam için gereken tüm vitamin ve mineralleri bulunduran Radoha Kefir, tamamen geleneksel yöntemlerle ve Radoha’nın kendi çiftliğinde özgürce beslenen keçi ya da ineklerin doğal sütlerinden üretilir.

İçeriğinde sadece tamamen doğal keçi ya da inek sütü ve geleneksel kefir mayası bulunur. Ekşimsi tadıyla lezzeti tamamen kendine özgüdür. Radoha kefirinizin kapağının açılmış olması ya da kapalı olması arasında herhangi bir fark yoktur. Bu süre içinde kefiriniz kapalı da olsa açık da olsa ekşiyecektir. Radoha kefirinizde ekşime olması vb. gibi durumların gözlenmesinin sebebi üretim aşamasında herhangi bir katkı, bunu durdurucu bir madde kullanılmamasındır. Kefirin ekşimesi olgunlaşması anlamına gelir. Ekşimiş olan Radoha kefirin içindeki faydalı bakteri sayısı artmış demektir. Bozulmuş olduğu düşünülmemelidir. Radoha kefirin bekleme süresi içerisinde şişeleriniz bir süre sonra şişmeye başlayabilir ve şişeyi açtığınızda hafif bir gaz çıkışı yaşanabilir. Bu durum şişenin içerisinde bu süre içinde karbondioksit birikmesindendir.

Katkısız, taze kefir

İdeal kefiri elde edebilmek için kullanılan kefir tanesinin nereden geldiği, kökeninin nereye dayandığı, kefir tanesinin nasıl saklandığı, sütün nereden geldiği, kefir üretimi için uygun ortamın olup olmadığı çok önemlidir. Kefirin niteliğini, kefir tanelerinin kökeni saklanma koşulları ve sütün sağlıklı olup olmaması belirler.

Radoha olarak gerçek kefiri üretiğimizin garantisini, kullandığımız orijinal kefir mayalarından ve çiftliklerimizde bizzat kendimizin yetiştirdiği, içtiği sudan yedikleri besinlere kadar kontrolümüzde olan keçilerimizden ve ineklerimizden elde ettiğimiz sütlerin kalitesine güvenerek verebiliyoruz.

Radoha Kefir evde yapılmış gibi!

Radoha’nin kefirleri tamamen sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilir. Aynı evinizde yapabileceğiniz kefir gibi, doğal, taze ve orijinaldir.